Strieborné Šperky

Ručne vyrobené strieborné šperky majú svoje nezameniteľné čaro a podmanivú dušu. Prezri si galériu a presvedč sa. Vďaka ich originalite sú výnimočnými módnymi doplnkami na každodenné nosenie, či špeciálne príležitosti. Dopraj si pôžitok z ich nosenia. Všetky som vyrobila pôvodnými zlatníckymi technikami, ktoré majú v Európe dlhú tradíciu.

Prstene

Vitajte v kraji magických prsteňov, kde sa zladila príroda s osobným čarom. Každý prsteň je jedinečný klenot, inšpirovaný kúzelným duchom sveta. S eleganciou spojenou s prírodou a jemnosťou, každý prsteň nesie v sebe silu a tajomstvo. Pripojte sa k nám a objavte svoj vlastný príbeh v harmónii s prírodou a vnútornou silou.

Náušnice

Každý pár náušníc nesie so sebou energiu a symboliku, ktorá odráža hĺbku a krásu vašeho skutočné ja. Naše výrobky nie sú len šperky, sú to talizmany pre ženy, ktoré sa odvážia snívať a presadzovať svoje ciele. A ak ešte tak odvážna nie ste, možno naše náušnice budú vašim prvým krokom na ceste za dobrodružstvom života. 

strieborné náušnice

Náhrdelníky

Naše náhrdelníky nie sú len šperky, sú to vyjadrenie vášho vnútorného sveta. Každý kúsok vytvára priestor na rozhovor s vašou dušou, prelína sa s vašou energiou a vytvára unikátne prepojenie medzi vaším vnútrom a vonkajškom. Oživte svoj osobný priestor s náhrdelníkmi, ktoré hovoria práve vašim jazykom.