Nový začiatok

Myslím, že už môžem povedať, že sa nám to podarilo. Bývame na ostrove! Roky plánovania, príprav, strachov a odhodlania sa skončil a my sme naozaj TU, na nádhernom mieste plnom láskavých ľudí, inšpirácie, slobody a slnka. Tu sa rozpráva o plánoch, o rodinách, o radosti zo života. To zlé rozfúka vietor a pohltí more. Pri pohľade na nekonečný modrý horizont sa starosti zdajú byť menšie a ich riešenie je zrazu brnkačka.

V posledných dňoch som konečne začala už naozaj tvoriť. Pomaly prichádzajú ku mne miestne múzy. Sedia na kameňoch na plážach, sú ukryté v rôznorodých vôňach kvetov, zeme, či jedla. Milujem prírodu a všade kam prídem nejakým spôsobom s ňou splyniem. Tu to nie je vôbec ťažké. Klíma je prajná, kvety bohaté na tvary, vône a farby, zvieratá sú mierumilovné a tie výhľady… tu naozaj cítite na vlastnej koži, ako Vás niečo presahuje.

Sú tu dve pláže na ktoré more občas vyplaví celé ružové mušle. Bola by škoda ich nechať rozlámať a nevyužiť pre zdielanie tejto nežnej krásy. Z mušle som vyrezala srdiečko, a zo strieborného drôtu spravila z neho prívesok na striebornej retiazke. Mušla je trochu zaleštená, ale stále z nej cítiť prirodzenosť. 

Moja láska k tomuto novo objavenému materiálu je veľká 🙂 Preto v blízkej budúcnosti môžete očakávať nové prírastky v ružovo fialkových odtieňoch. 

Pre viac informácii klikni sem.