Táto stránka vznikla ako domáca úloha do Digitálnej univerzity. 

Áno, šperky robím už 15 rokov a predávam po celom svete. A Nie, vlastnú stránku som doteraz nemala, naozaj. Prečo? Vždy mi nejaký IT-čkar poradil ako na to. To si musíš kúpiť hosting, doménu  a potom vo WordPresse si vyberieš tému a tam len dohadzuješ čo chceš. Je to strašne jednoduché, neboj. No iste! Vôbec to tak nebolo. Nikdy! Doménu som pred rokmi kúpila. To bol moj vrcholový výkon a potom prepotila aj zo10 tričiek a nič. Španielska dedina môže ísť handry fajčiť. 

Táto úloha bola jedna z mojich najväčších IT výziev ever. Trvala mi 10dní, hodiny utópie a zo 1000 klikov na „pause“ v inštruktážnom videu. Ha ha, v manuáli sa písalo, že  „študentom vypracovanie zvyklo trvať zhruba 4 hodiny.“ Na akej planéte tak pomaly beží čas? Prišli aj dramatické okamihy. Keď bol deadline prvého termínu odovzdania, ochorela som a predĺženie mi prinieslo vymodlenú spásu. Keď sa blížil druhý,  odpálila som grafiku na mojom notebooku a odišiel do večných lovíšť. 

No ale je to tu! Dôkaz, že Tomáš Bugáň je Kráľ a dokáže naučiť spraviť stránku úplne každého. Inak, celý čas ma rozptyľovala otázka, či je bratom mojej spolužiačky Stanky. 🙂

Ďakujem. Tento nový skill budem ďalej zveľaďovať a verím, že ma posunie o míle ďalej. 

 

 

Elena Juhasz